OBRIM ELS DISSABTES

DESCOBREIX COM UN ESCÀNER INTRAORAL POT REVOLUCIONAR LA TEVA EXPERIÈNCIA DENTAL

En l’odontologia moderna, la tecnologia avança amb passes de gegant, brindant solucions més precises, ràpides i còmodes per als nostres pacients. Una d’aquestes innovacions que està transformant l’experiència dental és l’escàner intraoral.

Què és un Escàner intraoral?
Un escàner intraoral és una eina tecnològica que reemplaça les incòmodes impressions tradicionals de silicona utilitzades per a prendre motlles dentals. Aquest dispositiu utilitza tecnologia d’escaneig 3D per a capturar imatges detallades de la boca del pacient, proporcionant als odontòlegs una visió precisa de la dentició i les estructures circumdants.

Avantatges d’un Escàner intraoral:

Precisió Superior:
L’escàner intraoral captura imatges detallades i precises de les dents i les genives, la qual cosa permet als odontòlegs planificar tractaments amb major exactitud. Això es tradueix en resultats més precisos i duradors per als nostres pacients.

Comoditat per al Pacient:
Oblida les molestes impressions amb pasta que solien provocar arcades i malestar en els pacients. Amb un escàner intraoral, tot el procés és ràpid, indolor i sense sensació d’incomoditat, la qual cosa fa que l’experiència dental sigui molt més agradable.

Diagnòstic Primerenc:
Gràcies a l’alta resolució de les imatges capturades per l’escàner intraoral, els odontòlegs poden detectar problemes dentals en etapes primerenques, la qual cosa permet un tractament més ràpid i menys invasiu. Això ajuda a prevenir complicacions futures i a mantenir una salut bucal òptima.

Eficiència en el Tractament:
L’ús d’escàners intraorals agilitza el procés de tractament dental en eliminar la necessitat de prendre múltiples impressions i enviar-les al laboratori. Amb la tecnologia digital, les dades es poden enviar instantàniament als fabricants de dispositius o als laboratoris de pròtesis, reduint el temps d’espera per als pacients.

Experiència Interactiva:
Alguns escàners intraorals estan equipats amb funcions interactives que permeten als pacients veure en temps real imatges de la seva boca en una pantalla. Això ajuda als pacients a comprendre millor la seva salut bucal i els tractaments recomanats per l’odontòleg.

En la nostra clínica dental a Esparreguera, ens enorgulleix oferir l’últim en tecnologia dental per a garantir la comoditat, precisió i satisfacció dels nostres pacients. Contacta’ns avui mateix per a descobrir com un escàner intraoral pot millorar la teva experiència dental!