OBRIM ELS DISSABTES

Els nostres tractaments i especialitats

Els millors tractaments, aplicant tècniques innovadores com la Sedació Conscient

Els implants no són més que uns additaments de titani que tinença La funció de crear unes «arrels artificials» on no hi ha dents i així poder inserir una Pròtesi Damunt.

És la part de l’odontologia que s’encarrega de tractar qualsevol tipus de mala oclusió. Utilitzen uns aparells que ajuden a conformar un somriure sa i saludable.

Els alineadors transparents substitueix els brackets de metall per unes fèrules de plàstic transparent que es col·loquen com si fossin fonguis en les arcades i forcen a les dents a situar-se en la posició correcta.

És la part de l’odontologia encarregada d’explorar i tractar a nens i nounats de possibles anomalies en la posició dels maxil·lars o dents.
Conjunt de tècniques encaminades a aclarir el color d’un conjunt de dents o bé d’una sola dent que pugui haver-se enfosquit després d’una endodòncia o trauma dental.
S’encarrega del diagnòstic, tractament i prevenció de les malalties de les dents, les genives, el teixit periodontal, el maxil·lar superior i inferior.

Estudia la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties que afecten els teixits com la geniva i el lligament periodontal i als implants, per al manteniment de la salut, funció i estètica de les dents.

Restaura l’anatomia d’una o diverses peces dentàries, restaurant també la relació entre els maxil·lars i reposa tant la dentició natural com les estructures periodontals i així retornar al pacient la funcionalitat, salut i estètica de la boca.

És la disciplina sanitària encarregada de la intervenció i prevenció dels trastorns de la comunicació humana així com de les seves funcions associades, a través d’una atenció individual i personalitzada.

Mitjançant un nou dispositiu intraoral podem tractar el ronc i la síndrome d’apnea del somni. Facilitant el pas d’aire eliminant el ronc i millorant els episodis d’apnea.

És la presència de mal alè i un problema que moltes persones sofreixen alguna vegada. Ja sigui per mala higiene bucal, malaltia de les genives, ingesta de determinats aliments, tabac o alcohol entre altres.
La saliva és fonamental per a protegir els teixits de la cavitat oral atès que conté substàncies antimicrobianes. A més contribueix a la realització del llenguatge, masticació, deglució i en la percepció del sentit del gust.
L’àcid hialurònic és una substància fisiològica que es troba distribuïda de manera natural per l’organisme en diverses proporcions. Té com a funcions principals la lubricació de les articulacions i la hidratació i volum de la pell.
És una activitat anormal i sense propòsit funcional dels músculs de la masticació, que es produeix de forma inconscient i que sol donar-se de nit. Considerem grinyolar i/o estrènyer les dents com a bruxisme.