OBRIM ELS DISSABTES

ALL ON FOUR

T’imagines recuperar el teu somriure en un tancar i obrir d’ulls? Amb la tècnica All-on-Four en implantologia i odontologia, és possible. Aquesta innovadora tècnica permet reemplaçar totes les dents d’una arcada dental amb només quatre implants, proporcionant una solució ràpida, eficaç i duradora per a aquells que han perdut diverses o totes les seves dents.

En què consisteix la tècnica All-on-Four?

La tècnica All-on-Four es basa en la col·locació estratègica de quatre implants dentals en àrees específiques de la mandíbula o el maxil·lar superior. Aquests implants actuen com una base sòlida per a sostenir una pròtesi dental completa, que es fixa de manera permanent sobre ells. Aquest enfocament permet evitar la necessitat d’empelts ossis i redueix significativament el temps de tractament en comparació amb altres opcions de rehabilitació oral. 

Avantatges de la tècnica All-on-Four:

Resultats immediats: Els pacients poden sortir de la clínica amb un somriure completament restaurat el mateix dia de la cirurgia, la qual cosa els permet recuperar la seva funcionalitat i estètica immediatament. Menor invasió: En requerir només quatre implants, la tècnica All-on-Four minimitza la necessitat de cirurgia invasiva i redueix el risc de complicacions. Cost-efectivitat: En comparació amb altres procediments de rehabilitació oral que requereixen un major nombre d’implants, la tècnica All-on-Four sol ser més assequible per als pacients. Estabilitat i comoditat: La pròtesi dental fixa sobre els implants ofereix una sensació natural i una major estabilitat en parlar i menjar, sense la preocupació que es desplaci o es deixi anar. 

Ets un candidat per a la tècnica All-on-Four?

La tècnica All-on-Four és una excel·lent opció per a aquells que han perdut la majoria o totes les seves dents i desitgen una solució permanent i d’alta qualitat. No obstant això, és important que cada pacient sigui avaluat per un professional de la salut dental per a determinar si és un candidat adequat per a aquest procediment. Podem concloure, doncs, que la tècnica All-on-Four en implantologia i odontologia ofereix una solució revolucionària per a la rehabilitació oral, brindant als pacients l’oportunitat de recuperar el seu somriure i qualitat de vida en un temps rècord.

Cas clínic 1: Tècnica ALL ON FOUR

Cas clínic 2: Tècnica ALL ON FOUR