OBRIM ELS DISSABTES

COM TENIR CURA DELS TEUS ALINEADORS INVISALIGN?

Ja has començat el teu tractament mitjançant alineadors trasparents, ara només cal seguir les instruccions per assolir el teu objectiu: aconseguir el somriure desitjat.

  1. Treu-te les fèrules de la boca i passa-les per aigua tèbia. És important que no estigui ni massa freda ni massa calenta
  2. Posa una mica de pasta de dents en un raspall de dents suau. Fent servir petits moviments circulars, raspalla suaument tot el retenidor, tant per la part de dins com per la part de fora. Una vegada ho has raspallat tot, torna-hi a passar aigua tèbia.
  3. Mira si el retenidor té calç acumulada. Com passa amb les teves dents els retenidors poden acumular càlcul. Aquest forma una tela que evita que el retenidor sigui transparent i que sigui dificil d´el.liminar només amb el raspallat. En aquest cas, submergeix l´alineador en una sol.lució específica per a aquest problema.

Consells a tenir en compte per a netejar els teus alineadors invisibles:

  1. No utilitzis colutoris orals per a netejar els alineadors. La majoria dels colutoris tenen pigments de color que poden tenyir la transparència de les fèrules.
  2. Neteja els teus alineadors cada cop que et rentis les dents, és a dir, com a mínim dos cops al dia. El.liminar la placa que s´acumula en ells també t´ajudarà a tenir la boca neta.
  3. És important tenir en compte que has d´evitar utilitzar aigua calenta per netejar-los, ja que si la temperatura és massa alta  podria arribar a deformar la forma de les fèrules.
  4. Quan t´ho indiqui l´ortodoncista hauràs de començar a usar un nou retenidor. Et recomanem que llavors netegis l´anterior i el guardis a la seva caixeta. Hi ha algunes situacions en les que l´ortodoncista demana que usis el retenidor anterior, i si no l´has netejat en el seu moment podria ser que desprengui mala olor i/o tingui residuus.

Què necessites saber per la cura ideal dels teus alineadors?

Per portar a terme una cura ideal dels teuas alineadors Invisalign nomes et calen 3 coses: un raspall suau, un netejador de retenidors/dentadures i pasta de dents.