OBRIM ELS DISSABTES

URGÈNCIES DENTALS

A la nostra clínica dental a Esparreguera diàriament rebem trucades de pacients tant d´Esparreguera com de poblacions veïnes com Collbató, Martorell, Abrera, Olesa, El Bruc,…preocupats per diferents problemes bucodentals. La veritat és que existeixen algunes situacions que poden repetir-se al llarg de les setmanes. Però ¿quines son les urgències dentals més comunes i com s´ha d´actuar davant d´elles?

Dolor dental

Dolor agut al mastegar o ingerir alguna beguda freda o calenta: aquesta és una de les urgències dentals més freqüents.

Dolor en el queixal del seny

La sortida dáquestes dents a vegades produeix dolors que poden arribar a afectar veritablement la qualitat de vida del paciente

Llagues produïdes per l´ortodòncia

A vegades els bràques produeixen rascades en les genives o en els llavis del pacient. En aquests casos sempre recomanem col.locar cera dental per proteger els teixits.

Dent fracturat

Degut al consum d´algun aliment massa dur o a causa d´un cop, una altra de les urgències més comunes és la fractura d´una dent. Si et trobes en aquesta situació t´aconsellem mantenir la calma. Després localitza la part fracturada, netéja-la amb aigua o suero fisiològici posa-la en un petit recipient amb llet o sota la llengua.

En qualsevol cas, a Dental Unzeta comptem amb un equip d´especialistes en odotnologia general que s´encarregarà de vetllar per la teva salut bucodental i proporcionar-te les solucions que necessites.

Truca´ns al 93 770 82 56 i buscarem un forat a la nostra agenda per atendre´t!