OBRIM ELS DISSABTES

ALL-ON-FOUR

Aquesta tècnica s’empra en Implantologia per a rehabilitar arcades completes en pacients que no tenen cap dent o que han de fer-se la boca completa.

En ella s’insereixen 4 implants dentals, col·locant els més posteriors inclinats o angulats.
Aquesta angulació dels implants més posteriors es realitza per a evitar zones anatòmiques concretes i en les quals és poc probable que trobem l’os suficient, com són:
• En la part superior: Amb la finalitat d’evitar la necessitat de realitzar empelts ossis com l’elevació de si maxil·lar.
• En la part inferior: La falta d’altura d’os disponible en la zona dels molars inferiors.

Com hem dit normalment es col·loquen 4 implants dentals amb la tècnica clàssica, però a vegades pot col·locar-se un 5 implant més. Tots aquests factors, depenen de l’os del pacient, tant de l’alçada, de l’amplària, com de la densitat òssia existent.
Sobre aquests implants dentals, es col·loquen uns pilars o peces intermèdies i sobre aquests és sobre els quals es realitza la pròtesi híbrida caragolada.
Com que la cirurgia de la Tècnica All-on-four és llarga, se sotmet al pacient a una sedació conscient, de manera que en la mateixa sessió els implants i la pròtesi provisional queden col·locades, i el pacient està tranquil i relaxat durant tot el procediment.