OBRIM ELS DISSABTES

STICKERS EN INVISALIGN: DECORA LA TEVA ORTODÒNCIA INVISIBLE

Als més petits a vegades els costa fer-se a la idea que han de portar ortodòncia. El tractament amb Invisalign First els ofereix molts avantatges enfront d’altres tradicionals: és còmode de portar, els alineadors no es noten i es poden treure per a menjar o rentar-se les dents. Ara, a més, portar-los pot ser molt divertit.

Align Technology a Espanya, el laboratori que comercialitza Invisalign, ha llançat Invisalign Stickables. És un simpàtic sistema per a personalitzar els alineadors que aconsegueix que els més petits estiguin encantats amb la seva ortodòncia.

Com són els Invisalign Stickables?
Es tracta d’uns petits adhesius que es col·loquen en la part davantera dels alineadors transparents. El millor és que nens i nenes poden triar entre temàtiques molt diferents: lletres i números, fantasia, animals, menjars, esports i activitats i fins a divertits emojis. En total són deu categories i els motius es poden combinar de mil formes diferents.

El millor? Que en cada fulla hi ha cent adhesius. Per exemple, en la de jocs i fantasia hi ha adhesius d’arcs de Sant Martí, unicorns, estrelles, cavallers medievals, castells o màscares; o en la d’esports i activitats és possible triar entre pilotes de futbol o bàsquet, patins, raquetes, notes musicals o taules de surf. Combinant els stickers, els pacients més joves poden donar als seus alineadors la imatge que més els agradi.

La possibilitat de decorar els alineadors facilita una millor adaptació al tractament. Ho percebran gairebé com un joc perquè poden canviar els adhesius en cada alineador nou. És més, no voldran llevar-los-hi, i aquesta és una qüestió molt important, ja que la durada del tractament depèn del temps que els portin posats.

D’altra banda, en personalitzar els alineadors, els més petits són lliures per a reflectir tota la seva personalitat i mostrar un somriure tan únic i especial com són ells. Triant els stickers sentiran, a més, que participen de manera activa en el seu tractament i se sentiran “més grans”.

I, com sempre poden sorgir dubtes, un aclariment molt important: Invisalign Stickables són totalment segurs. Estan fabricats amb un material plàstic biocompatible resistent a l’aigua. A més, romanen adherits als alineadors sense cap problema, ja que s’han dissenyat específicament per al material SmartTrack de Invisalign.

Una última qüestió: encara que Invisalign Stickables s’hagin dissenyat pensant en els més petits, es poden adaptar a qualsevol alineador. Així, adolescents i adults que segueixin un tractament amb Invisalign i se sentin atrevits, que vulguin ser originals o els vingui de gust destacar en una ocasió especial, també poden posar aquests adhesius en els seus alineadors.