OBRIM ELS DISSABTES

SEDACIÓ CONSCIENT A DENTAL UNZETA

El control del dolor i l’ansietat en els pacients és un dels aspectes més importants per a poder dur a terme els tractaments odontològics requerits en les millors condicions.
En DENTAL UNZETA sabem que amb la sedació conscient podem proporcionar en tot moment el màxim confort i millorar la seva experiència clínica, sobretot en aquells casos en els quals el pacient presenta major estrès davant els procediments dentals o bé en aquells tractaments que són més llargs i complexos de l’habitual.
Però… què és la SEDACIÓ CONSCIENT?
La sedació conscient és una combinació d’un fàrmac que ajuda a relaxar-se (un sedant) i un altre que s’encarrega de bloquejar el dolor (un anestèsic) durant un procediment dental. Encara que el pacient roman despert durant la visita, aquest perd la sensibilitat de la zona que es té intenció de manipular, fet que proporciona un ambient de consulta més tranquil i relaxat, tant per al pacient com per al professional.
Amb la sedació conscient el pacient no perd el coneixement, sinó que queda més relaxat i endormiscat, i pot comunicar-se amb l’odontòleg durant el procediment.
Aquest tipus de sedació està molt ben valorada perquè permet una ràpida recuperació de forma que el pacient pot retornar a la seva activitat habitual poc després del tractament.