OBRIM ELS DISSABTES

QUÈ ÉS EL CLINCHECK D´INVISALIGN?

Invisalign és un dels tractaments d’ortodòncia més demandat, no sols per les seves pròpies característiques sinó també gràcies al software de ClinCheck.
Això es deu al fet que el ClinCheck permet al pacient veure com quedarà la seva boca en finalitzar el tractament abans fins i tot de col·locar-se les primeres fèrules.
El ClinCheck és un software informàtic desenvolupat per la companyia estatunidenca Align Technology, creadora de la marca Invisalign.
Aquest programa, que ha de ser utilitzat en tots els tractaments amb ortodòncia Invisalign, és un dels elements distintius d’un sistema d’ortodòncia ja de per si mateix pioner.
Com ja sabràs, l’ortodòncia es basa a realitzar micromoviments dentals perquè cada peça ocupi el seu lloc corresponent.
Gràcies a ClinCheck, l´ortodoncista és capaç de crear un estudi d’ortodòncia i un pla de tractament virtual en 3D individualitzat per a cada pacient.
D’aquesta manera, el professional pot planificar els micromoviments als quals seran sotmeses les dents durant tot el temps de tractament.
Després de realitzat l’estudi d’ortodòncia, serà el professional qui ensenyi els resultats del cas al pacient, de manera que aquest pugui veure com quedarà el seu somriure una vegada finalitzat el tractament.
Si tens qualsevol dubte, el nostre equip d´ortodoncistes te’l resoldrà encantat.