OBRIM ELS DISSABTES

PRÒTESI DENTAL COMPLETA IMMEDIATA: RECUPERAR EL SOMRIURE EN UN TEMPS RÈCORD

La pèrdua de dents pot ser un moment desafiador per a qualsevol persona, afectant tant l’autoestima com la funcionalitat de la boca. Afortunadament, l’odontologia moderna ofereix solucions eficaces i ràpides per a aquest problema, i una de les més innovadores és la pròtesi dental completa immediata.

La pròtesi dental completa immediata és una excel·lent opció per a aquells que necessiten una restauració completa de la dentició. Ja sigui degut a accidents, malalties bucals o altres raons, aquesta pròtesi ofereix l’oportunitat de recuperar el somriure en temps rècord, sense haver d’esperar setmanes o mesos per a veure el resultat.

Què és la Pròtesi Dental Completa Immediata?

La pròtesi dental completa immediata, com el seu nom indica, és una dentadura que es col·loca en la boca del pacient just després de l’extracció de les dents romanents, en un sol procediment. A diferència de les pròtesis tradicionals, que requereixen que el pacient esperi un període de cicatrització abans de ser col·locades, la pròtesi dental completa immediata es confecciona prèviament i s’ajusta per a ser inserida immediatament després de l’extracció.

Avantatges de la Pròtesi Dental Completa Immediata:

Restauració de l’autoestima: La pèrdua de dents pot impactar negativament en l’autoconfiança i autoestima del pacient. Amb la pròtesi dental completa immediata, el somriure es restaura instantàniament, permetent que el pacient se senti més segur i confiat amb la seva aparença.

Procés ràpid: A diferència de les pròtesis convencionals que requereixen diverses visites al dentista i un temps prolongat per a la seva conclusió, la pròtesi immediata es lliura en només una o dues sessions, permetent al pacient gaudir d’un somriure complet en poc temps. Has de tenir en compte que passats uns mesos serà necessari rebasar la pròtesi perquè s’adapti a la nova situació òssia.

Preservació de l’Estructura Facial: La pèrdua de dents pot causar el col·lapse de l’estructura facial amb el temps, la qual cosa pot fer que el rostre tingui un aspecte envellit. La pròtesi dental completa immediata ajuda a mantenir l’estructura òssia i proporciona un suport adequat per als llavis i galtes, prevenint l’enfonsament facial i mantenint una aparença juvenil.

Funcionalitat millorada: Amb una pròtesi dental completa immediata, els pacients poden gaudir d’una funció masticatòria restaurada, la qual cosa els permet menjar i parlar amb comoditat i sense dificultats.

La pròtesi dental completa immediata representa una solució avançada i efectiva per a aquells que busquen recuperar el seu somriure de manera ràpida i eficient. No sols restaura l’estètica, sinó també la funcionalitat de la boca, permetent que els pacients recuperin la seva qualitat de vida en poc temps. Si estàs considerant una pròtesi dental, no dubtis a consultar al teu odontòleg sobre l’opció d’una pròtesi dental completa immediata i descobreix com aquesta innovadora tècnica pot canviar la teva vida en un obrir i tancar d’ulls.