OBRIM ELS DISSABTES

INVISALIGN: L´ORTODÒNCIA INVISIBLE PENSADA PER TU

Potser t’estàs plantejant corregir el teu somriure, però et dóna mandra passar per un tractament d’ortodòncia amb bràquets…
Has pensat en el sistema Invisalign? El coneixes? Es tracta d’un conjunt de fèrules transparents dissenyades per a realitzar petits moviments en les teves dents fins a aconseguir l’alineació perfecta.
Presenta nombrosos avantatges respecte al tractament convencional amb bràquets, així que te n´enumerarem les principals:
1. Estètic:
Aquest és un dels motius principals pels quals moltes persones trien Invisalign enfront d’un altre mètode d’ortodòncia. En aquest cas, l’avantatge és clar enfront dels bràquets metàl·lics tradicionals i, fins i tot, enfront dels bràquets de safir.
2. Còmode:
Si bé qualsevol tipus de bràquet ocasiona algunes molèsties al seu portador en forma de ferides o nafres en llengua, galtes o llavi, amb Invisalign aquest no és el cas.
3. Amovible:
De posar i treure, cosa que facilitarà sens dubte els menjars, higiene i fins i tot participar en algun esdeveniment social. No oblidem que es recomana el seu ús unes 22 hores al dia
4. Higiènic:
Es renta fàcilment amb aigua i sabó i permet una perfecta higiene bucodental.
5. Predictible:
La tecnologia emprada per la marca fa que Invisalign compti amb un programari propi denominat ClinCheck. Aquest programa realitza una representació virtual dels moviments de les dents al llarg del tractament.
6. S’adapta al teu temps:
Invisalign –ja sigui en la versió Full o Lite- és una tècnica que s’adapta al ritme de vida de cada persona. Això es deu al fet que és molt predictible, no sol donar lloc a urgències i l´ortodoncista administra una sèrie de fèrules al pacient amb anterioritat perquè les hi canviï ell mateix.
Per tant, d’entre tots els tractaments d’ortodòncia és el més indicat per a pacients que tenen poca disponibilitat de temps per a acudir a consulta. Així mateix, és fins i tot el que més s’adequa a les persones que viuen lluny –en una altra ciutat o país- del lloc on està situada la clínica de la seva ortodoncista.
Recorda que ens pots consultar sense compromís perquè el nostre equip de ortodoncistes t’assessori i resolgui tots els teus dubtes.