OBRIM ELS DISSABTES

FINANCIA EL TEU TRACTAMENT DENTAL

En la nostra clínica dental, entenem que la teva salut bucal és una prioritat, però també sabem que els costos poden ser una preocupació. És per això que oferim finançament sense interessos per a tractaments dentals de fins a 12 mesos. Què significa això per a tu? Simplement, que pots rebre la cura que necessites sense preocupar-te per pagaments exorbitants d’una sola vegada.
Avantatges del Finançament sense Interessos:
Flexibilitat Financera: Amb l’opció de finançar el teu tractament dental, pots distribuir els pagaments en un període de temps que s’adapti a les teves necessitats financeres, sense incórrer en interessos addicionals.
Accés a Tractaments Complexos: A vegades, els tractaments dentals necessaris poden ser costosos. Amb el finançament sense interessos, pots accedir a procediments més complexos o tractaments de llarga durada sense preocupar-te per l’impacte financer immediat.
Planificació Financera: En dividir el cost del teu tractament en pagaments mensuals fixos, pots planificar el teu pressupost de manera més efectiva, permetent-te mantenir el control de les teves finances sense sacrificar la teva salut bucal.
Què necessitem per tramitar la financiació? Cal que ens facis arribar:
– DNI del titular
– Jusificant bancari
– Justificant ingressos
No dubtis en contactar amb nosaltres si tens cap dubte. Estarem encantats d´atendre´t!