OBRIM ELS DISSABTES

FINANÇAMENT SENSE INTERESSOS I OBERTURA ELS DISSABTES: FACILITANT LA SALUT DENTAL EN LA TEVA AGENDA ATRAFEGADA

En la nostra clínica dental, entenem que la teva salut bucal és una prioritat, però també sabem que els costos poden ser una preocupació. És per això que oferim finançament sense interessos per a tractaments dentals de fins a 12 mesos. Què significa això per a tu? Simplement, que pots rebre la cura que necessites sense preocupar-te per pagaments exorbitants d’una sola vegada.
Avantatges del Finançament sense Interessos:
Flexibilitat Financera: Amb l’opció de finançar el teu tractament dental, pots distribuir els pagaments en un període de temps que s’adapti a les teves necessitats financeres, sense incórrer en interessos addicionals.
Accés a Tractaments Complexos: A vegades, els tractaments dentals necessaris poden ser costosos. Amb el finançament sense interessos, pots accedir a procediments més complexos o tractaments de llarga durada sense preocupar-te per l’impacte financer immediat.
Planificació Financera: En dividir el cost del teu tractament en pagaments mensuals fixos, pots planificar el teu pressupost de manera més efectiva, permetent-te mantenir el control de les teves finances sense sacrificar la teva salut bucal.
Què necessitem per tramitar la financiació? Cal que ens facis arribar:
– DNI del titular
– Jusificant bancari
– Justificant ingressos
Obertura els Dissabtes:
Entenem les demandes d’una vida ocupada, especialment en un poble on molts residents treballen fora durant la setmana. És per això que hem decidit obrir els dissabtes per a oferir major accessibilitat als nostres serveis dentals.
Per què és això un avantatge?
Conveniència per a Treballadors: Obrir els dissabtes brinda l’oportunitat a aquells que treballen de dilluns a divendres fora del poble de rebre atenció dental sense haver de prendre temps lliure del treball.
Flexibilitat d’Horaris: Entenem que cada pacient té horaris únics i compromisos personals. En obrir els dissabtes, podem oferir cites que s’ajustin millor a la teva agenda, proporcionant un servei més convenient i accessible.

En resum, en la nostra clínica dental ens esforcem per fer que la teva experiència sigui el més còmoda i sense complicacions possible. Des de la flexibilitat financera del finançament sense interessos fins a la conveniència de les cites els dissabtes, som aquí per a brindar-te la cura que necessites, quan el necessites. El teu somriure i la teva comoditat són la nostra prioritat número u.