OBRIM ELS DISSABTES

DESCOBREIX ELS SECRETS DE L´EMBLANQUIMENT DENTAL: LLUEIX UN SOMRIURE ENLLUERNADOR!

Un somriure radiant és capaç d’il·luminar qualsevol ambient i transmetre confiança. L’emblanquiment dental s’ha convertit en un dels tractaments estètics més populars en l’odontologia, ja que ofereix resultats efectius i duradors per a millorar l’aspecte de les nostres dents. En aquest article, explorarem en profunditat l’emblanquiment dental, el seu procediment, els diferents mètodes disponibles i les cures posteriors per a mantenir un somriure enlluernador. Prepara’t per a descobrir els secrets darrere d’un somriure brillant!

Què és l’emblanquiment dental?
L’emblanquiment dental és un procediment odontològic dissenyat per a aclarir el to de les dents, eliminant les taques i descoloracions causades pel pas del temps, el consum d’uns certs aliments i begudes, el tabac i altres factors externs. És un tractament segur i no invasiu que pot proporcionar resultats notables en termes de millora estètica dental.

Mètodes d’emblanquiment dental:
Existeixen diversos mètodes per a dur a terme un emblanquiment dental efectiu. Els dos principals són:

a) Emblanquiment dental en consultori: Aquest tipus d’emblanquiment es realitza en la clínica dental per un professional. S’utilitza un gel blanquejador d’alta concentració, que s’activa mitjançant una font de llum especialitzada. Aquest procediment pot dur-se a terme en una o dues sessions, i els resultats són visibles immediatament.

b) Emblanquiment dental casolà: Aquest mètode implica l’ús de safates o fèrules dentals personalitzades, que s’omplen amb un gel blanquejador de menor concentració. Aquestes fèrules s’emporten posades durant un període de temps específic cada dia, generalment durant diverses setmanes. Els resultats són graduals, però igualment efectius.

c) Emblanquiment combinat: Combina els dos tractaments per fer-lo més efectiu. És el recomanat, i el que fem més a la nostra clínica.

Consideracions importants:
Abans de sotmetre’t a un emblanquiment dental, és essencial tenir en compte uns certs factors, com:

a) Avaluació dental prèvia: Un dentista ha de realitzar una avaluació completa de la teva salut bucal per a determinar si ets un candidat adequat per a l’emblanquiment dental i si existeix alguna condició dental subjacent que hagi d’abordar-se primer.

b) Sensibilitat dental: L’emblanquiment dental pot causar sensibilitat temporal en les dents i les genives. És important comunicar qualsevol historial de sensibilitat dental al dentista perquè pugui recomanar-te el mètode més adequat i brindar-te pautes per a minimitzar la molèstia.

c) Resultats individuals: Els resultats de l’emblanquiment dental poden variar segons el to inicial de les teves dents i altres factors individuals. És essencial tenir expectatives realistes i comprendre que no totes les dents blanquejaran al mateix grau.

Cures posteriors:
Una vegada completat l’emblanquiment dental, és important mantenir els resultats a llarg termini: raspalla les teves dents almenys dues vegades al dia.