OBRIM ELS DISSABTES

DESCOBREIX EL TEU NOU SOMRIURE A DENTAL UNZETA: PROVA L´INVISALIGN OUTCOME SIMULATOR!

T’imagines poder veure el resultat del teu tractament d’ortodòncia abans de començar-lo? En Dental Unzeta, estem compromesos amb brindar-te les tecnologies més avançades perquè aconsegueixis el somriure dels teus somnis. Una de les nostres eines més innovadores és el Invisalign Outcome Simulator, una aplicació que et permet visualitzar com lluirà el teu somriure en finalitzar el teu tractament amb Invisalign.

Què és el Invisalign Outcome Simulator?

El Invisalign Outcome Simulator és una aplicació de realitat augmentada que genera una simulació en 3D de la teva boca. A partir d’un escaneig ràpid de les teves dents, l’eina crea una imatge precisa i detallada de la teva situació dental actual i com es veurà després del tractament amb alineadors Invisalign. En qüestió de minuts, pots veure la transformació del teu somriure enfront dels teus ulls.

Avantatges de venir a Dental Unzeta per a una demostració:

Visualització Instantània: Amb el simulador, no has d’esperar mesos per a veure el canvi. En la teva primera consulta, podràs obtenir una visualització clara i precisa dels resultats possibles. Això et dona una major confiança i claredat sobre el procés i els beneficis del tractament.

Planificació Personalitzada: Els nostres especialistes a Dental Unzeta utilitzaran la simulació per a crear un pla de tractament personalitzat que s’ajusti perfectament a les teves necessitats i expectatives. La precisió del simulador assegura que cada alineador estigui dissenyat específicament per a tu.

Presa de decisions informada: Veure els possibles resultats et permet prendre una decisió informada sobre el teu tractament. Podràs discutir les teves opcions amb les nostres ortodoncistes, entendre millor el procés i triar amb seguretat la millor opció per a tu.

Major Motivació: Veure com millorarà el teu somriure pot ser una gran font de motivació. T’ajuda a mantenir-te compromès amb el tractament i a seguir les recomanacions de les teva ortodoncistes per a aconseguir els millors resultats possibles.

Experiència innovadora: A Dental Unzeta, estem a l’avantguarda de la tecnologia dental. En oferir el Invisalign Outcome Simulator, et brindem una experiència moderna, còmoda i efectiva. Som aquí per a fer que el teu viatge cap a un somriure perfecte sigui el més emocionant i senzill possible.

Vine a descobrir el teu Nou Somriure!

No hi ha millor moment per a començar el teu camí cap a un somriure perfecte. Et convidem a visitar-nos a Dental Unzeta i provar el Invisalign Outcome Simulator. La nostra dedicació a l’excel·lència i l’ús de tecnologia de punta ens diferencia, i som aquí per a assegurar-nos que obtinguis la millor atenció possible.

Reserva la teva cita avui mateix i fa el primer pas cap a un somriure que canviarà la teva vida. T’esperem amb una càlida benvinguda i la tecnologia més avançada per a la teva salut dental!