OBRIM ELS DISSABTES

CONSELLS PER A LA NETEJA DE LES FÈRULES INVISALIGN

Les fèrules Invisalign són una excel·lent opció per a redreçar les dents de manera discreta i còmoda. No obstant això, per a garantir resultats òptims i mantenir una bona higiene oral, és essencial mantenir les fèrules netes. Aquí tens alguns consells per a assegurar una neteja efectiva:

1. Neteja diària:
És fonamental netejar les fèrules Invisalign tots els dies. Es recomana raspallar-les amb un raspall suau i una mica de sabó suau. Evita l’ús de pasta de dents abrasiva, ja que pot ratllar les fèrules.

2. Raspalla les dents després de cada àpat:
Havent dinat renta´t les dents. Això ajuda a prevenir l’acumulació de placa i bacteris.

3. Evita begudes calentes:
Evita beure líquids calents mentre portes posades les fèrules Invisalign, ja que la calor pot deformar-les. Opta per aigua a temperatura ambient per a mantenir-les en òptimes condicions.

4. Usa productes específics:
Considera l’ús de productes específics per a la neteja de fèrules Invisalign, com a tauletes netejadores o solucionis desinfectants. Segueix les instruccions del fabricant per a obtenir els millors resultats.

5. Emmagatzema-les correctament:
Quan no estiguin en ús, guarda les fèrules Invisalign en el seu estoig corresponent. Evita deixar-les exposades a l’aire, ja que poden acumular bacteris i olors desagradables.

6. Mantingues una bona higiene bucal:
A més de netejar les fèrules, és important mantenir una bona higiene bucal. Raspalla les teves dents després de cada menjar i utilitza fil dental per a eliminar els residus entre les dents i les fèrules.

7. Programa revisions regulars:
Programa revisions regulars amb la teva ortodoncista per a assegurar-te que les teves fèrules Invisalign s’ajustin correctament i per a rebre consells addicionals sobre la seva cura i neteja.

Seguint aquests consells, podràs mantenir les teves fèrules Invisalign netes i en òptimes condicions, la qual cosa garantirà l’èxit del teu tractament ortodòntic. Recorda que una bona higiene oral és clau per a aconseguir un somriure saludable i bonic!