OBRIM ELS DISSABTES

COM CUIDAR ELS NOSTRES ALINEADORS INVISALIGN?

El tractament d’ortodòncia invisible Invisalign cada vegada està més demandat entre els nostres pacients. En el blog d’avui us expliquem quines són les cures que cal tenir en compte per a conservar els alineadors en bon estat.

Rentar els alineadors

La neteja de les fèrules consisteix a raspallar-les, però no amb qualsevol raspall, sinó amb un que tingui els filaments suaus, a més d’aigua tèbia i sabó. La freqüència de la seva neteja ha de ser constant, és a dir, cada vegada que ens ho treiem per a menjar.

Guardar els alineadors

És necessari guardar adequadament els alineadors, ja que si els deixem sobre qualsevol superfície és probable que es contamini amb bacteris externs i per això es provoquin possibles infeccions en la boca. Els alineadors tenen el seu corresponent estoig, per la qual cosa seria interessant tenir-lo sempre a mà.

És molt important raspallar-se bé les dents i usar fil dental abans de tornar a col·locar-se els alineadors. Recorda sempre acudir a les revisions: nostres ortodoncistes han de controlar l’evolució del cas i decidir si són necessàries revisions odontològiques i/o