OBRIM ELS DISSABTES

ELS BONS PROPÒSITS PER TENIR SUPER SOMRIURES EN AQUEST 2022

Segur que ens hem plantejat que en aquest 2022 començarem l´eterna dieta, aquest any indiscutiblement deixarem de fumar o bé tornarem a anar al gimnàs (si, si, aquell que paguem cada mes i que ni tan sols trepitgem!)

Perquè no incloure, ara de debò, el propòsit de cuidar els nostres somriures?

Per fer-ho és ben senzill: a DENTAL UNZETA disposem d´un extens equip de professionals, tant odontoòlegs com higienistes, que us realitzaran una revisió exhaustiva de dents, genives i teixits tous (llengua, llavis,…). Per fer-ho necessitarem la presa de radiografies intraorals. Si és necessari també disposem en el nostre centre d´equip de Radiografia Extraoral i TAC dental per fer els examens complementaris necessaris.

Si les teves genives no es troben en un estat òptim de salut, caldrà  fer una higiene dental. Com a norma general és recomanable fer una o dues higienes l´any, però això ho determinarem a la consulta.

També pot ser un bon moment per arreglar aquelles dents que cada cop sembla que estan més mal posicionades dins l´arcada dental. Podem plantejar tant l´ortodòncia fixa com l´invisible mitjançant el Sistema Invisalign. El nostre equip d´ortodoncistes t´assessorarà sense compromís.

I si es tracta de millorar l´estètica de les dents també es podria plantejar la col.locació de carilles dentals de porcellana que aconsegueixen l´excel.lència imitant la natura de les dents, sense que es vegin artificials.

Per acabar d´il.luminar el vostre somriure, què tal si fem un blanquejament? A la nostra clínica combinem el sistema de blanqueig en consulta amb el sistema de blanqueig a casa per tal d´aconseguir un resultat immillorable.

Com veieu, el 2022 es presenta carregat d´opcions per fer brillar el vostres somriures!!