OBRIM ELS DISSABTES

ATENCIÓ D´URGÈNCIES DURANT COVID-19

Durant aquest període de confinament pel COVID -19, des de DENTAL UNZETA tenim el principi d´atendre totes les vostres preocupacions i urgències dentals. És per aquest motiu que hem elaborat protocols estrictes per garantir la seguretat tant dels nostres pacients com de tot l´equip.

Realitzem qüestionari de salut a tots els pacients abans de ser atesos, hem eliminat premsa i revistes de la nostra sala d´espera, estem realitzant visites espaiades a fi d´evitar acumulació de pacients en la clínica. Tant el pacient com l´equip es renten les mans abans i després del tractament amb aigua i sabó i posteriorment amb una solució hidroalcohòlica, i el pacient glopeja durant 1 minut una solució d´aigua oxigenada a l´1% abans de sotmetre´s a exploració.

El personal de la clínica usa EPIs que garanteixen la seguretat (mascareta FFP3, còfies, bata impermeable, pantalla de protecció total o ulleres estanques, guants, peücs)

S´utilitza dic de goma, aspiració potent i turbina antiretorn, mantenint els protocols existents d´esterilització de tot el material.

Un cop el tractament s´ha conclòs, el box es desinfecta i aireja degudament.

Tot és poc per garantir-vos un tractament excel.lent en condicions de màxima seguretat front el COVD-19. Recordeu que podeu ser atesos també al telèfon d´urgències dentals 659 01 09 18